Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din judeţele Maramureş şi Cluj Napoca împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant trei tineri, în timp ce încercau să distribuie droguri de risc. Unul dintre ei a fost arestat pentru 29 de zile.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, care s-au sesizat din oficiu, împreună cu cei de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Cluj au documentat activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 32 de ani, din judeţul Maramureş, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, respectiv haşiş.

Indivizii distribuiau haşiş

Ieri, 25 septembrie, a fost organizat un flagrant pe raza municipiului Dej, în urma căruia trei suspecţi au fost prinşi în timp încercau să distribuie 400 gr haşiş. Bărbaţii sunt suspectaţi că ar fi procurat drogurile din străinătate. Faţă de unul dintre suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. El a fost prezentat Tribunalului Maramureş care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi al D.I.P.I. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și