Numai că acum nu se mai lucrează, iar şoferii se declară revoltaţi de faptul că DN 18 B a ajuns acum să arate ca un drum forestier.

“Rog toți prietenii care fac naveta din Tg. Lăpuș – Baia Mare să sune la CNAIR Cluj pentru a face plângere în legătură cu dezastruosul drum pe care noi, cei ce plătim vigneta, nu-l putem folosi din cauza stării pe care o firmă catastrofa a reușit să-l facă precum un drum forestier ! Rog să sunați și să-i chemati aici să vadă și dumnealor, cei ce stau în birouri! Trebuie cerută o analiză a stratului de asfalt! Care strat de asfalt??? Balast și bitum? Trebuie sa cerem scoaterea unei comisii de constatare la fața locului în frunte cu prefectul! Dacă nu se sesizează nimeni facem demersurile necesare pentru scoaterea drumului de la Naționale la Comunale! Dacă nu luni dimineață, de la 6 la 9, blocam drumul spre Baia Mare! Poate ne aude cineva ! Pe mine doar Dumnezeu în fiecare dimineață când plec la servici!” spune un băimărean nemulţumit.

Nu este singurul maramureşean nemulţumit: “Stie cineva ce se intampla cu stratul de asfalt care ar trebui sa fie turnat pe drumul catre Târgu-Lapus, ca deja stratul ala de nisip incepe sa se deterioreze, intreb si eu?”, arată un alt maramureşean.

“Cred ca asteapta ploile, inghetul, etc si asa il mai refac odata la anul bineinteles ca pe alti bani, cum dracu sa intinzi nisipul ala s-au ce o fi si dupa aia au trecut mai bine de 3 saptamani si nimic, pana si aia din Kongo ar fi in stare sa faca lucrurile mai repede si mai bine, am o curiozitate sa vad cum o sa lase marginile drumului”, adauga Danut.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și