Pentru ca spectacolul sa fie o reusita, actorii, impreuna cu Mihaela Sirbu, considerata de multi una dintre cele mai bune antrenoare de improvizatie din tara, au petrecut ore intregi la repetitii. Putin mai dificil va fi la spectacolul de maine, 17 mai, pentru unii artisti ai Teatrului Municipal care nu au mai jucat in astfel de productii teatrale.

“Este pentru prima data. Chiar sunt emotionata si sper sa fie totul ok”, a spus actrita Gabi Del Pupo.

“E o chestie total noua pe care nu am mai facut-o pana acum si, din punctul meu de vedere, e un atrenament foarte bun pentru actori”, a spus actorul Andrei Dinu.

O noutate va fi si pentru multi dintre spectatorii care sunt obisnuiti cu clasicele piese de teatru. “Noi trebuie sa fim vii pe scena pentru dumneavoastra, sa incercam sa facem povestile cat mai adevarate, cat mai frumoase si palpitante, improvizate pe loc, asa ca suntem autori o ora, cat dureaza spectacolul”, a spus actorul Ionut Mateescu.

“E un spectacol foarte dinamic, foarte solicitant si foarte placut in acelasi timp si pentru public si pentru interpreti”, a spus actorul Liviu Topuzu.

Echipa care pregateste spectacolul e determinata sa dea lovitura cu show-ul pe care urmeaza sa il ofere. Pentru asta actorii mizeaza pe creativitatea si spontaneitatea lor. “Fiind un spectacol de improvizatie, totul depinde in foarte mare masura si de public, adica publicul da sugestii pentru scene, pentru povestiri, pentru teme de discursuri si asa mai departe. Nu este pregatit dinainte, dar pot sa garantez ca este amuzant”, a spus antrenoarea de improvizatie Mihaela Sirbu.


Preluare: eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și