Totul a pornit după ce asistenul Octavian Șovre l-ar fi indicat pe Pierre Webo, de pe banca tehnică a turcilor, într-un mod jignitor. De acolo, brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan nu a mai putut calma spiritele, iar meciul a fost amânat.

Marca a publicat un material cu mai multe ”pasaje” din discuția purtată de Sebastian Colțescu și Ovidiu Hațegan cu jucătorii celor de la PSG și Istanbul Bașakșehir.

Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism
Sebastian Colțescu (n.r. - de fapt este vorba despre asistentul Octavian Șovre): ”Ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva. Ăla negru"

Pierre Webo: ”De ce spui ”negru”?”

Sebastian Colțescu: ”Vorbim între noi în română”

Demba Ba: ”De ce atunci când te referi la un bărbat alb, nu-i spui băiatul alb?”

Kylian Mbappe: ”Dacă al patrulea arbitru a spus asta, el trebuie să plece”

Okan Buruk: ”Nu a spus nimic. Asistentul tău a spus ”negru”, iar tu i-ai arătat un cartonaș roșu”

Sebastian Colțescu: ”În România, negrul face referire la culoarea pielii. Între noi vorbim în română”

Ovidiu Hațegan: ”Acum avem 10 minute, vom opri jocul și vom merge la vestiar pentru că acesta este un caz special. Mai târziu vom continua, dacă vor”

PSG-Istanbul Başakşehir se va juca azi, de la 19:55, în direct pe Digi Sport 3
PSG-Istanbul Başakşehir se va relua astăzi, de la 19:55, cu o altă brigadă de arbitri. Partida a fost suspendată în minutul 14, în urma protestelor jucătorilor turci la adresa arbitrului de rezervă, Sebastian Colțescu.

La indicația lui, centralul Ovidiu Hațegan i-a dat cartonaș roșu unui membru al staff-ului celor de la Istanbul Başakşehir, lui Pierre Webo, un fost atacant camerunez.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și