Marcel Ciolacu a prezentat noul program de guvernare. Premierul desemnat promite că impozitarea muncii va fi redusă gradual, salariul minim va crește, la fel ca pensiile românilor.

”Această guvernare este despre reforme și economie. Trecem, de fapt, de la stabilizare la modernizarea economică și socială a țării. Singura șansă de a ieși din criza în care ne aflăm este ca România să se dezvolte prin patriotism economic. România poate trece de la o economie bazată pe consum de bunuri din import la economia bazată pe producție. Doar așa vom obține creșterea economică, aici, în România, vom crea locuri de muncă și vom echilibra balanța comercială a României.

Avem pregătite noi programe de stimulare a producției în industrie, în sectorul materialelor de construcții și al industriei alimentare, în special în zona de procesare alimentară.

Vom reduce gradual impozitarea muncii, vom crește salariul minim pentru a reduce numărul salariaților cu normă întreagă aflați în sărăcie.

Așa cum am făcut de fiecare dată când ne-am aflat la guvernare, pensiile vor crește! Aceasta este viziunea noastră pentru națiune propusă astăzi împreună cu colegii mei. Știm ce avem de făcut și împreună sunt ferm convins că vom reuși”, a declarat Marcel Ciolacu.


Preluare: Antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și