Marcel Ciolacu a anunțat că partidul său lucrează în momentul de față la un proiect ce are în vedere legalizarea consumului de marijuana în scop medicinal.

„Doamna Cristian Dumitrache de la Constanța care are acest proiect (legalizarea consumului de marijuana medicinală). El este în dezbatere în interiroul grupului și vom lua o decizie. Vorbim de o legalizare în zona medicală să fie foarte clar.

Marcel Ciolacu, în calitate de consilier local, a interzis în Buzău magazinele etonobotanice. Șeful social-democraților a explicat de ce a luat acea decizie. „Era un flagel în momentul acela în Buzău. Am avut informații puse la dispoziție de poliție si DIICOT și toți elevii mai mari de la licee, în loc să facă coadă la shaorma făceau la etnobotanice”, a reamintit Marcel Ciolacu.

Și Andrei Caramitru cerea legalizarea marijuanei
Și Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, cerea, în urmă cu câteva luni, legalizarea marijuanei pentru a repune Bucureștiul pe harta turismului mondial. Acesta spune că prin această măsură capitala României ar concura cu Amstedam.

Caramitru jr spune iar lucruri trăsnite! „Hai sa va șochez un pic. Bucuresti – noul Amsterdam. Am o propunere concretă. Cum sa creștem masiv turismul in Romania. Sa atragem câteva milioane de turiști pe an. Care sa cheltuiască mult.

Turismul e așa : familii care merg la mare sau ski (aici nu avem ce oferi – nu avem suficienți multi înalți și km de plaja nici pentru români, e imposibil). Turism de nișă eco (acolo suntem ok cu Transilvania dar e mic de tot). Și turismul de City break (care e urias ca piață dar la noi e zero, nu prea vine nimeni).

cum devenim tari pe City break? Simplu. Amsterdam al estului. Liberalizăm așa : marijuana și prostituția. Nu râdeți. E ok, stati liniștiti. Marijuana e mai putin periculoasa decât alcoolul, e ok, nimeni nu moare din așa ceva și nici nu devii dependent. Și prostituție e oricum in draci (e plin centrul vechi), avem și tradiție (in interbelic eram top, era permisă chiar când erau la putere legionarii sau când patriarhul de atunci era prim ministru) – doar ca acum suntem ipocriti și nu protejam pe fetele care lucrează acolo. Și as mai face ceva – licențe pentru mega-cazinouri (de exemplu aproape de aeroportul Otopeni, un mini-Las Vegas acolo, un oraș).

Io va zic. Dacă Bucureștiul devine Amsterdam-ul estului, Las Vegas-ul Europei, rupem. Altfel de ce ar veni cineva aici? Când pot merge oriunde? Cu așa ceva am aduce oameni și din Europa dar și din Orientul Mijlociu / Israel (e aceeași distanță cu avionul și ar avea o super alternativa sa se distreze câteva zile așa, ca la ei e mai greu).

Ps: e pe bune propunerea, nu glumesc deloc. Nu e nimic diferit de Amsterdam, Praga sau Berlin (și aia sunt civilizati si inteligenți). Vorbim de miliarde de EUR venituri pe an aici in România. 200’000 de job-uri. Zic ca merita. Și cultural funcționează – noua ne place paranghelia, distracția. Și suntem buni la asta. Sa o oferim pe bune și inteligent și străinilor. Și ca sa fie happy și BOR putem pune o taxa de viciu ca pe tutun care sa meargă parțial și la ei. O sa fie fericiti așa. Win win. Terminam și catedrala aia repede – din banii străinilor nu de la noi”, scrie Caramitru jr pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și