Formația americană Maroon 5 va deschide seria concertelor de rock din această vară cu un show care va avea loc pe 5 iunie, în Piața Constituției din București.

Seria concertelor va fi continuată de trupa Scorpions, care revine la București pe 16 iulie, pentru a sărbători alături de publicul român 50 de ani de activitate, în cadrul turneului mondial Return To Forever/ 50th Anniversary Tour.

Trupele Muse și Iron Maiden vor ajunge în România pe 29 și 30 iulie și vor concerta în cadrul celei de-a șaptea ediții a festivalului Rock The City.

"Suntem bucuroși că foarte mulți artiști s-au hotărât să vină în țara noastră. Niciodată nu au fost în România atât de mulți artiști. Este o vară de care să-ți aduci aminte", a afirmat, în conferința de presă, Marcel Avram, unul dintre organizatorii concertelor.

Marron 5 vine pentru prima oară în România, în turneul "V Tour", Adam Levine și colegii săi promițând un show de care publicul să își aducă aminte mult timp, susțin organizatorii.

Denise Săndulescu, managerul companiei D&D East Entertainment, a afirmat, în conferința de presă, că foarte mulți artiști care vin să concerteze în România își doresc să își susțină show-ul în Piața Constituției, vestită atât în Europa, cât și în Statele Unite.

"Este o locație unică în toată Europa. După evenimentul AC/DC a rămas chiar în istorie, poveștile au ajuns până în L.A.. Chiar și Bon Jovi, care a stat aproape trei ore în concertul de la București, a spus că există o vibrație și un public senzațional, așa că nu este de mirat de ce toți artiștii care își doresc să vină în România își aleg în primul rând Piața Constituției", a spus Denise Săndulescu.

Pentru concertul Maroon 5 organizatorii pun în vânzare bilete începând de miercuri, de la ora 16,00, a anunțat în conferință directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu. Prețurile biletelor sunt: 151,20 lei — Early Bird, 194,40 — Normal Circle, 464,40 lei — Golden Circle și 572,40 lei — Diamond Circle. Acestea se pot achiziționa prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Concertul trupei "Scorpions" va avea loc la Romexpo, pe 16 iulie, organizatorii anunțând că din setlist nu vor lipsi hit-uri celebre precum "Still Loving You", "Wind Of Change", "Rock You Like a Hurricane", "Send me an Angel".

Și pentru acest concert organizatorii au pus la dispoziție patru categorii de bilete, între care unul la preț promoțional. Acestea pot fi achiziționate la prețurile de 145,80 lei — Early Bird, 172,80 lei — Normal Circle, 205,20 lei — Golden Circle și 270 lei — Diamond Circle.

Ultimele două concerte anunțate sunt cele susținute de Muse și de Iron Maiden, pe 29, respectiv 30 iulie, în Piața Constituției, în cadrul festivalului Rock The City.

Pentru concertul Muse, biletele se pot achiziționa la prețurile de 162 lei — Early Bird, 194,40 lei — Normal Circle, 270 lei — Golden Circle și 356,40 lei — Diamond Circle.

Pentru show-ul celor de la Scorpions biletele au prețurile de 145,80 lei — Early Bird, 172,80 lei — Normal Circle, 226,80 lei — Golden Circle și 291,60 lei — Diamond Circle.

Pentru cei care doresc să achiziționeze abonamente la cele două zile ale festivalului, tichetele au următoarele prețuri: 216 lei — Early Bird, 270 lei — Normal Circle, 367,20 lei — Golden Circle și 464,40 lei — Diamond Circle.

Biletele pentru concertul Muse se pun în vânzare de miercuri, de la ora 16,00, iar pentru concertul Iron Maiden biletele sunt disponibile, în intervalul 30 martie, ora 16,00 — 31 martie, ora 16,00, doar pentru fan club, urmând ca din 31 martie, de la ora 16,00, acestea să poată fi achiziționate de public.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și