Scena s-a produs în parcarea unui supermarket din oraşul Borşa, când un individ aflat sub control judiciar şi-a descărcat furia pe oamenii legii. Se pare că borşeanul a fost iritat de prezenţa a două echipaje de poliţie în Borşa, astfel că a devenit agresiv şi şi-a exprimat în gura mare nemulţumirea, după care a trecut la fapte. S-a apropiat de maşina poliţiei de frontieră parcată în zonă şi i-a spart parbrizul cu pumnul. După comiterea faptei, individul a plecat.

Oficialii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei confirmă incidentul. Aceştia susţin că o anchetă în acest sens a fost demarată de către cei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Maramureş.

La data de 07 decembrie 2014, ora 00,40, Politia Orasului Borsa s-a sesizat ca un barbat in varsta de 42 ani din localitate a lovit cu pumnul parbrizul autoturismului politiei de frontiera, care s-a fisurat. Incidentul s-a petrecut in timp ce politistii din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus se aflau in desfasurarea unei actiuni pe DN18, in centrul orasului Borsa, impreuna cu politisti din cadrul Politiei Orasului Borsa.

In urma analizarii acestor aspecte cu procurorul de caz, Politistii Orasului Borsa au intocmit dosar penal in care barbatul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

Totodata, barbatul a formulat plangere scrisa in cadrul aceluiasi dosar penal, prin care solicita cercetarea lucrarilor politiei de frontiera sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si abuz in serviciu, mentionand ca a fost calcat peste piciorul drept cu roata autovehiculului politiei de frontiera.
Politistii continua activitatile de cercetare si investigare urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

La data producerii evenimentului barbatului se afla sub control judiciar, masura preventiva fiind luata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus intr-un dosar penal privind savarsirea, la data de 18 octombrie 2014, a infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere si tulburarea linistii si ordinii publice. La data de 11 noiembrie 2014, dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus cu propunere de trimitere in judecata.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și