Ieri, 7 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al poliției de Frontieră Maramureș au depistat pe raza municipiului Sighetu Marmației și oprit pentru control un autoturism marca Toyota condus de Mariana R., de 37 ani, domiciliată pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii de frontieră au efectuat și verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că mașina figura ca fiind furată din Italia din anul 2009.

Mașina, în valoare de aproximativ 14.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul STPF Maramureș până la finalizarea cercetărilor, iar femeia este acum cercetata pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

La sfârșitul săptămânii trecute, lucrători din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și identificat pe raza municipiului Sighetu Marmației un autoturism marca BMW X1, suspect a fi furat din străinătate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii noștri au constatat faptul că autoturismul este declarat furat din Italia din luna septembrie 2014.

Autoturismul a fost transportat la sediul inspectoratului în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar mașina, în valoare de aproximativ 88.000 lei, a fost indisponibilizata până la finalizarea cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și