“Câţiva prieteni din Bârsana m-au rugat să susţin la nivelul Consiliului Judeţean aprobarea unui proiect de finanţare nerambursabilă a Asociaţiei Sportive ”Avântul” Bârsana. În luna iulie, Consiliul Judeţean Maramureş a aprobat 500.000 de lei pentru finanţarea nerambursabilă a unor proiecte din domeniul sportului. Asociaţia Sportivă ”Avântul” Bârsana nu a solicitat finanţare la prima sesiune. Evident că la viitoarea sesiune de finanţare, băieţii de la ”Avântul” vor avea sprijinul meu, indiferent de rezultatul meciului.

Sper din tot sufletul ca Steaua să-i bată pe cei de la Chelsea, dar să piardă la limită cu Avântul Bârsana.”Învârtita oilor din Bârsana” este dedicaţia mea pentru stelişti. Sunt convins că o să-i placă şi lui Gigi Becali. Înainte de meciul istoric, Steaua-Avântul Bârsana s-au produs câteva modificări şi se cuvin câteva precizări. În primul rând Steaua a pierdut meciul cu Schalke.

Noi, maramureşenii, nu avem niciun amestec în treaba asta. Apoi, meciul Steaua-Avântul Bârsana nu se va desfăşura în Ghencea ci pe stadionul din Berceni. Nu am prea înţeles “modificarea” locaţiei. Nu cred că era fain, dacă meciul ar fi fost programat să se desfăşoare pe terenul din Bârsana, iar înainte de meci, maramureşenii să-i fi trimis pe stelişti să joace pe islazul comunal din Strâmtura, fanii stelişti fiind nevoiţi să urmăreasca meciul cocoţaţi în prunii de pe margine.

Pe PRO TV, rulează de câteva zile un PROMO, potrivit căruia, Steaua are de gând să bată Avântul cu 13-0. Cred că steliştii confundă Avântul Bârsana cu Brişca Sarasău”, a remarcat alesul judeţean Ion Beuca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și