În rest, apare puțin și soarele, iar maximele pornesc de la 13...14 grade în depresiuni și vor ajunge la 23 de grade în Banat.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se mai încălzește puțin, vedem puțin și soarele, dar vin și câteva ploi la deal și la munte. La amiază vor fi cel mult 22 de grade.

Se încălzește și în ținuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte regiuni, ajung pe la 23 de grade. Vor fi perioade cu soare, dar spre seară se adună norii, vor fi averse, fenomene electrice, iar vântul se întețește în sudul Banatului, cu viteze de 50...60 km/h.

În Transilvania, acum dimineața este frig mai ales în depresiuni, pe unde este și ceață. Plouă în unele zone, iar la munte la altitudini mari sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile ajung la 21 de grade la Târgu Mureș.

La munte, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit. După-amiaza și seara apar averse cu descărcări electrice, iar la altitudini mari sunt posibile precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări ușoare în zonele de creastă.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și