Maximele pornesc de la 14 grade în depresiuni şi ajung la 23 de grade în sudul României. Norii apar aproape peste tot, iar la deal şi la munte vin şi câteva reprize de ploaie.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, norii se adună treptat. Ploile apar în orele serii şi se extind după lăsarea nopţii. Se intensifică şi vântul, iar maximele se opresc la 18 grade.

În ţinuturile vestice, temperaturile mai cresc puţin şi vor ajunge până la 20 de grade. Atmosfera va fi schimbătoare, iar la noapte vin câteva averse şi se pot semnala descărcări electrice.

În Transilvania, miercuri se mai încălzeşte puţin şi după prânz se vor înregistra 18 grade în vestul provinciei. Vântul va avea unele porniri, izolat e posibil să picure puţin, iar la munte la altitudini mari, apar precipitaţii mixte.

La munte se înnorează din când în când. Mai vin ceva averse, iar în zonele înalte sunt condiţii de lapoviţă, chiar ninsoare. Temperaturile se menţin peste limitele normale, iar în Carpaţii Orientali vântul mai poate atinge viteze de 90 Km/h.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și