În nordul Transilvaniei și în Maramureș se înnorează din când în când, însă condițiile de ploaie sunt destul de reduse. Pe-aici se mai încălzește puțin, iar în Maramureș temperaturile urcă până la 21...22 de grade.

În vestul țării găsim vreme bună, soare cu nori și temperaturi apropiate de normal: în Banat se ating 23 de grade și tot pe-acolo vântul are intensificări. După-amiaza și seara o să apară câteva averse în regiunile deluroase și montane, iar la altitudini mari sunt condiții de lapoviță și ninsoare.

În Transilvania avem o dimineață foarte rece în depresiuni, pe unde minimele s-au apropiat de pragul înghețului. Tot pe-acolo sunt condiții de brumă în primele ore. Mai târziu vedem și soarele printre nori, iar în zona montană vin câteva reprize de ploaie. Maximele ating 20 de grade în vestul provinciei.

La munte vremea se păstrează rece. Ploile apar după-amiaza în Carpații Occidentali și în Meridionali. Vorbim despre averse care pot fi însoțite de tunete și fulgere. S-ar putea să plouă și în masivele estice, iar la altitudini mari o să cadă lapoviță, chiar ninsoare.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și