Intr-un editorial intitulat "Partea intunecata a prietenei blonde din Romania a lui Colin Powell", publicat in sectiunea de "Comentarii" a WND.com, Ion Mihai Pacepa sustine ca generalul Colin Powell ar fi putut fi victima unei capcane a serviciilor secrete post-comuniste, amintind de "abordarile rudimentare de recrutare din perioada comunista cand "barbati care vizitau Moscova sau una dintre celelalte capitale ale blocului sovietic cadeau in mod obisnuit intr-o variatie pe tema scenariului capcanei sexuale".

Fostul general considera ca "vechile obiceiuri mor greu", iar noua generatie de "agenti secreti sexy" se invarte in jurul lunii, prezentand-se la conferinte internationale unde isi arata CV-urile politice impresionante si "hainele foarte sexy".

"Atractiva blonda Corina Cretu, acum membru a Parlamentului European si vice-presedinte a aliantei Progresive a Socialismului si Democratiei, este cea care l-a fermecat in cazul de fata (pe Colin Powell - n.red.)", sustine Pacepa.

Fostul general sustine ca tatal Corinei Cretu a fost "un comunist care a studiat la Moscova", unde a studiat si fostul presedinte Ion Iliescu, care, de altfel, ar fi adus-o pe Corina Cretu la Cotroceni.

Corina Cretu a raspuns pe pagina sa de Facebook acuzatiilor facute de Pacepa catalogandu-le drept "fantasmagorii tabloido-conspirationiste", provocate de arsita verii.

"Vad ca arsita verii genereaza tulburari grave si ii predispune pe unii la fantasmagorii tabloido-conspirationiste, care n-ar inspira nici macar scenarii (neverosimile) de filme proaste. Voi apela la justitie pentru a stopa aceste minciuni, chiar daca nu as vrea sa ii dau autorului acestor ineptii nici un fel de atentie", a scris Corina Cretu pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și