După postările ei, primul care a ieşit la atac a fost Mircea N. Stoian, care spune că nu e exclus ca Bianca să ajungă după gratii.

"În fiecare zi îşi dau cu părerea despre presupusele evenimente care s-au întamplat sau NU în viaţa mea persoane care să zicem că 'mă desfiinţează' prin cuvinte destul de dure.

Constat că, de fapt, aceste persoane care mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine nu fac parte din categoria 'sfinţilor', ba mai mult fiecare dintre ei au câte un 'dosar' destul de gros sau câte un trecut nu tocmai plăcut.

Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă, alţii şi-au înşelat nevestele cu colegele de la muncă, altele se vând, ieftin fiind înecate în datorii şi minciuni, alţii au amante la 2 paşi de casa lor.

Aş putea să dau nume şi să spun poveştile reale ale acestor persoane publice...Toţi aceşti oameni NU mă cunosc, dar vorbesc despre mine...toţi aceşti oameni au uitat cine sunt ei de fapt!", a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook.

"Beţiv nu sunt, m-am îmbătat de două ori în ultimii ani. Amantă n-am la doi paşi de mine pentru că stă în alt cartier. Nevasta nu mi-am înşelat-o cu colegele de muncă. Nu ştiu, ea vrea să atragă atenţia în altă direcţie. Mi-a trimis o notificare acum două săptămâni. Abia acum am găsit-o în cutia poştala. Ea trebuie să se gândească bine dacă în ultimii şapte - opt ani din viaţa ei nu pot exista elemente penale care o pot trimite în spatele gratiilor. Aştept concluziile celor de la DIICOT în legătură cu Bianca Drăguşanu şi cu alte fete care ies în faţă", a spus Stoian.


Preluare: showbiz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și