Din primele informaţii, un motociclist ar fi fost implicat în eveniment. Deocamdată nu se cunoaşte starea lui de sănătate. Echipaje SMURD şi ale poliţiei se îndreaptă spre locul indicat.

ACTUALIZARE: Din informaţiile obţinute motociclistul ar fi decedat, în ciuda eforturilor depuse de paramedicii SMURD care l-au resuscitat de mai multe ori. Se pare că motociclistul s-a izbit de parapetii de pe marginea drumului, impactul fiind atât de puternic încât barbatul a fost aruncat cativa metri in aer. Există voci care spun că victima este unul din cei mai cunoscuţi instructori din Baia Mare, însă nimeni nu a confirmat în mod oficial informaţia.

In cele din urma victima accidentului rutier din pasul Mesteacan s-a dovedit a fi Attila Lorincz, de 35 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi instructori auto pentru motociclişti din Baia Mare. Într-o fracţiune de secundă, în timp ce urca dealul, într-o curbă periculoasă a intrat cu motocicleta într-unul dintre parapeţii de pe marginea Drumului European E 58, iar impactul a fost fatal. Motocicleta a fost făcută zob iar instructorul auto a suferit leziuni extrem de grave. Medicii de pe SMURD au intervenit de urgenţă la faţa locului şi după ce preţ de aproximativ 30 de minute au încercat manevrele de resuscitare, aceştia au fost nevoiţi să constate decesul bărbatului. Attila Lorincz devenise de curând tătic şi a devenit cunoscut în Baia Mare odată ce şi-a ales meseria de instructor auto pentru motociclişti. Prietenii săi cu care se afla la o plimbare cu motoarele în pasul Mesteacan au rămas înmarmuriţi cand au văzut că medicii nu mai pot face nimic pentru salvarea vieţii acestuia.

Oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş atrag atenţia tuturor conducătorilor auto care se aventurează în trafic că viteza ucide. „, La ora 18.38, poliţia a fost sesizată prin 112 că pe DN 1C, direcţia de mers Dej - Baia Mare, s-a produs un accident rutier grav. Un băimărean în vârstă de 35 de ani, conducea un moped iar în momentul în care a ajuns în Pasul Mesteacăn nu a redus viteza la intrarea într-o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, a pierdut controlul mopedului şi s-a izbit violent de parapetul metalic de pe marginea carosabilului. În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului deşi acesta purta echipament de protecţie” a declarat Dumitriţa Rus, purtător de cuvant al IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și