La Borşa:

Sâmbătă, la ora 18.45, o adolescentă de 14 ani din Borşa a traversat strada Floare de Colţ prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost acroşată de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani din localitate. În urma accidentului minora a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Ruscova:

Tot sâmbătă, pe DJ 187, localitatea Ruscova a avut loc un alt eveniment rutier. Un bărbat de 45 de ani din Săcălăşeni a condus un autoturism dinspre Poienile de Sub Munte. În dreptul unui imobil s-a angajat în depăşirea unui moped, care a efectuat virajul la stânga fără să se asigure , şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului mopedistul, bărbat de 37 de ani din Ruscova, care nu deţine permis de conducere, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul din Vişeu de Sus şi ulterior transferat la Serviciul de Urgenţă din Cluj Napoca.

La Rona de Sus:

Duminică, la ora 14.14, poliţia a fost sesizată prin 112 că pe DN 18 Rona de Sus a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Un tânăr de 21 de ani din Rona de Sus a condus un autoturism dinspre Petrova spre Sighetu Marmaţiei. A efectuat un viraj brusc la stânga fără să semnalizeze şi fără să se asigure şi a fost acroşat de un autoturism ce se afla angajat regulamentar în depăşirea sa. Impactul s-a soldat cu rănirea uşoară a soţiei şoferului din autoturismul condus regulamentar, femeie în vârstă de 33 de ani din Vişeu de Sus. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și