Nou nascutul aruncat in toaleta imediat dupa nastere a fost salvat de pompierii din estul Chinei, acestia fiind nevoiti sa taie conducta de canalizare prin care se scurgeau dejectiile din toalete.

Dupa ce au reusit sa-l elibereze partial, bebelusul a fost dus de urgenta la spital, unde medicii l-au eliberat total de conducta in care era prin. Acestia au observat ca nou-nascutul era inca acoperit partial de placenta.

Povestea micutului l-a impresionat intr-atat pe Adrian Mutu incat acesta a sunat-o pe sotia lui, propunandu-i sa adopte copilul. "Am zis ca vrem să ajutam, nu ma gandeam vreodata sa infiez un copil, nu aveam in plan, dar am simtit ca pe acest copil trebuie să-l ajut! Pentru mine copiii sunt totul, fetele mele si baiatul. La ultimul meci fetele au venit sa ma incurajeze. Pentru ele fac totul, ca sa aiba un viitor mai bun", declarat Adrian Mutu.

Acest lucru, insa, nu este cu putinta, deoarece China nu colaboreaza cu Romania, in privinta adoptiilor, iar Mutu nu are cetatenie italiana, lucru care l-ar ajuta. In plus, mama copilului a declarat ca i s-a declansat nasterea in timp ce era pe toaleta, acesta fiind motivul pentru care copilul a fost gasit in conducte, ea fiind cea care a dat alarma.

Presa chineza a anunta ca, in acest moment, copilul este in incubator si este in stare stabila.


Preluare: exclusivenews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și