Amintim cititorilor Sighet 247 că finanțarea Clubului de fotbal sighetean CSM Sighet se face în cea mai mare parte de către Consiliul local al municipiului, în urma unor ședințe de C.L. controversate și nici astăzi nu știm dacă finanțarea Clubului este legală sau nu.

Nu putem decât să remarcăm disperarea portalului de știri MaraMedia.ro de a atrage vizitatori pe site prin orice mijloace, chiar și unele imorale, cum ar fi condiționarea de către Clubul sportiv sighetean a publicului de a intra pe acest site aparținând trustului de presă „Al orașului tău” (TV Sighet, Sighet FM și MaraMedia.ro). Probabil numărul vizitatorilor al MaraMedia.ro a scăzut dramatic, sighetenii plictisindu-se să mai citească osanalele zilnice la adresa Primarului inculpat al municipiului Sighet, Ovidiu Nemeș.

Dani Godja, Editorul Șef al portalului de știri sighet-online.ro a publicat următorul mesaj adresat Clubului de fotbal sighetean, finanțat din bani publici:

„Domnilor care va ocupati de acest club de fotbal, daca pana acum am inteles ca postati doar stirile despre CSM Sighet publicate de pe acest site (desi uneori Sighet Online publica in timp real evolutia meciurilor echipei CSM Sighet, acest detaliu trecea neobservat de pagina dvs de facebook), ati ajuns pana acolo incat sa conditionati aflarea scorului unui meci al clubului de fotbal CSM Sighet (club privat sau club platit din banii publici?... ca nu mai stim nici noi) de accesarea unui anumit site (privat) de stiri prieten, este deja mult prea mult. Daca ne spuneti ca echipa de fotbal CSM Sighet e un club privat care nu primeste niciun leu din banii publici ai sighetenilor, atunci imi cer iertare, dar stiu ca de foarte putin timp s-a alocat o suma foarte frumoasa de bani din bugetul Sighetului catre acest club de fotbal...

Conditionarea accesului la informatii despre scorul unui meci al echipei prin accesarea unui anumit site de stiri (nu pagina proprie de facebook sau site propriu al clubului) mi se pare incalificabila. Daca asa se castiga audienta pe site-ul trustului de presa sighetean agreat de echipa de fotbal CSM Sighet, nu avem comentarii...

Din acest moment anuntam cititorii nostri ca Sighet Online nu va mai publica informatii despre activitatea echipei de fotbal CSM Sighet atatat timp cat aflarea informatiilor despre activitatea clubului de fotbal va fi conditionata de accesarea unui anumit site de stiri”.

Noi am completa mesajul cu următoarea remarcă: „Nu intra pe MaraMedia.ro pentru a afla că CSM Sighet a pierdut meciul în fața celor de la Miercurea Ciuc”.

ACTUALIZARE SIGHET-ONLINE.RO:

După două ore de la publicarea anunțului pe pagina de FaceBook a echipei CSM Sighet în care eram invitați pe un anumit site de știri să aflăm scorul meciului jucat în deplasare de către echipa sigheteană din bani publici (sau e club privat?! încă nu știm sigur), a apărut o nouă postare:

„CSM Sighet a pierdut astăzi cu scorul de 1-0 în urma unui meci dominat în totalitate de către băieții noștri. Sâmbăta viitoare va așteptăm pe toti suporterii echipei sighetene să îi susținem pe fotbaliști în meciul pe care îl vor disputa împotriva celor de la Odorheiul Secuiesc, o nou promovată. Hai CSM !”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și