Nunta lui Daniel si Mihai nu a parut sa fie pe placul Getei. Tanara a stat la masa toata seara.

Motivul este halucinant! Proaspat casatorita, Geta a fost deja amenintata cu bataia de sotul ei, Nicusor de la Masterchef. La evenimentul cu pricina au existat martori care au cascat gurile sa vada ce se intampla. Cand Geta l-a atentionat ca toata lumea il aude cum vorbeste cu ea – ‘Cur** ce esti, bai, cur**” -, Nicusor a trecut la amenintari cu bataia: “Nu ma face tu pe mine fraier, ca iti bag o palma acum!”. Toate acestea s-au petrecut sub privirile surprinse ale Oanei si Verei.

Discutia incinsa a continuat in strada unde Nicusor a strans-o de maini si s-au apostrofat iar in cuvinte grele: “De ce faci circul asta? Ce vrei sa fac? Daca nu iti pasa, ce faci aici? Am facut eu ceva sa te doara sufletul? Da-mi drumul. Ce am facut eu? Vezi cum vorbesti, nu cu ‘ma-ta’. Iisuse Hristoase, da-mi drumul. Nu iti e rusine la obraz? Asa iti pasa de mine”, a spus Geta plangand.

Oana si Vera nu sunt deloc de acord cu comportamentul lui si i-au luat apararea Getei.

“Nicusor a venit la masa noasta in toiul nuntii, nu e corect” / “E un turbat, Geta nu s-a miscat de la masa toata noaptea. E nebun, fereasca dumnezeu. O facea cur** si ea nu zicea nimic. Nu merita, ce a vazut ea la el? Oile? Nu merita”, au spus fetele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și