Conform acestora ” tânărul șofer nu este la prima întâlnire cu politia. Păcat pentru părinți. Sunt niște oameni deosebiți. Din păcate cartierul Săsar este plin de drogați și nu face nimeni nimic. Așa a căzut și acest copil în plasa lor.

Părinți copilului sunt cadre în învățământ se luptă de mult să oprească ceea ce se întâmplă în cartier dar autoritățile îl ignoră. Și așa un copil olimpic la matematică s-a distrus și pe el și familia. Această poveste ar trebui relatată în știre nu să se arunce cu mizerii. Fiecare avem copii și ni se poate intampla. Mă puteți suna dvs pentru că nu vreau interpretări și nici știri false de la alți jurnaliști fără suparare. Vreau o știre corecta făcută de un profesionist de aceea v-am scris”.

Conform cititorului nostru familia tânărului a făcut tot posibilul să îl scape din ghearele drogurilor. L-ar fi internat la un centru de dezintoxicare din Cluj, de unde s-a întors ”curat”. A făcut școala de șoferi, și-a luat permisul iar familia îl lăsa sa circule cu mașina. Astăzi se pare că mama acestuia ar fi bănuit că ar fi intrat din nou în anturajul respectiv și de aceea a alertat poliția, când nu s-a întors cu mașina.

”Din păcate în cartierul Săsar este plin de tineri care consumă droguri. Toată lumea știe și nimeni nu ridică un deget să stopeze fenomenul. Cândva cartierul Săsar era unul foarte liniștit. Acum însă, e plin de tineri euforici sub efectul substanțelor. Sper că măcar acum cineva să facă un bine și să încerce să ajute, să rezolve problema” a scris cititorul nostru. Să mai spunem doar că tânărul șofer este elev în clasa a XII-a la un prestigios liceu din Baia Mare.

De cealaltă parte, pasagerul din dreapta ar fi tot un tânăr care nu de mult ar fi fost liberat din Penitenciar. ”Îl cunosc, nu de mult a ieșit din închisoare. Este consumator. Chiar la începutul săptămânii l-am văzut la donând sânge” ne-a scris un alt cititor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și