Cercul de suspecţi este larg, mai mulţi criminali care au acţionat fie pentru bani, fie din răzbunare.

Cadavrul lui Adrian Blaga (39 de ani) şi al fiului său Timotei (9 ani) au fost găsite după ce, marţi seară, un bărbat a anunţat autorităţile din Satu Mare, prin 112, că pe un teren agricol din apropierea localităţii Aciua, comuna Pomi, se află un autoturism Volkswagen Transporter alb, înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, al cărui interior avea urme de incendiere.

Dispariţia celor doi fusese anunţată de către soţia bărbatului la Poliţia Bistriţa, ei fiind daţi apoi în urmărire generală. Cele două trupuri au fost găsite sub bancheta din spate a autoturismului, având multiple leziuni la cap şi la gât.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare, Ana Petric, preciza că "interiorul maşinii a fost într-adevăr incendiat, dar cadavrele nu au fost arse".

Oamenii legii au deschis o anchetă la Satu Mare, fiind trimişi ofiţeri specialişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru a acorda sprijin în cercetarea acestui caz.

Potrivit site-ului Bistriţa Evanghelică, Adrian Blaga era pastor asistent la Biserica Carismatică Americană Calvary Chapel din Bistriţa, această comunitate condusă de Brian Fouts fiind cea care susţinea şi activitatea Asociaţei "Începuturi Noi".

Bărbatul conducea o asociaţie care se ocupă de protecţia copiilor şi tinerilor, iar apropiaţi ai acestuia spuneau că nu avea de ce să se afle în judeţul Satu Mare întrucât întreaga activitate a asociaţiei pe care o conducea se desfăşura în Bistriţa şi în localitatea componentă Unirea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și