De asemenea, liberalii maramureşeni au arătat că doresc ca organizaţia să redevină prima forţă politică din judeţ. „Decizia de schimbare aparţine BPN şi a fost făcută cu scopul de a dinamiza organizaţia şi de a aşeza la masa dialogului toate forţele liberale din judeţ”, a declarat Ovidiu Nemeş, preşedintele interimar al PNL Maramureş. Ovidiu Nemeş a mai subliniat că „această componenţă a BPJ a fost o înţelegere pe care am avut-o eu şi Crin Antonescu”.

„În PNL Maramureş a existat în ultima perioadă o lipsă de comunicare atât în interior, cât şi înspre exterior, care se remediază începând de astăzi. Scopul nostru este să readucem Maramureşul în sfera politică naţională şi PNL Maramureş să fie din nou vioara întâi a politicii pe plan local”, a declarat Cristian Niculescu-Ţâgârlaş, membru în cadrul BPJ al PNL Maramureş.

În cadrul conferinţei de presă, conducerea interimară a organizaţiei judeţene a menţionat că unul dintre principalele obiective ale liberalilor maramureşeni este acela de a pune în discuţie o funcţie în administraţia locală băimăreană, dând de înţeles că ar fi vorba despre un fotoliu de viceprimar. „În PNL Maramureş există colegi care sunt îndreptăţiţi să solicite cel puţin rediscutarea unei funcţii în cadrul Primăriei Baia Mare”, a spus Ovidiu Nemeş.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și