Individul i-a spus că a câştigat un premiu de 37300 de lei iar pentru a intra în posesia lui trebuie să depună într-un cont 11000 de lei pe numele Ion Biju Costache din Bucureşti. Autoarea a precizat că suma de 11000 de lei reprezintă contravaloarea întocmirii actelor necesare ridicării premiului. Fără să bănuiască faptul că ar putea fi vorba de o înşelăciune, femeia a depus banii în cont iar a doua zi, când şi-a dat seama că a fost victima unei infracţiuni, a anunţat poliţia. Prin acest mod de operare au fost înşelaţi mai mulţi maramureşeni în ultima perioadă de timp. Recomandările poliţiştilor, pentru a nu deveni victime ale escrocilor, sunt de a nu da curs indicaţiilor primite la telefon de la persoane care vă sună şi vă anunţă că aţi câştigat un premiu substanţial, întrucât de fiecare dată la celălalt capăt al firului este un infractor.

Hoţ prins la furat în beciul unei case din Seini

O femeie din oraşul Seini a sesizat poliţia azi noapte, la ora 01.38, că în locuinţa sa a pătruns o persoană necunoscută. Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care, în beciul imobilului, a surprins un bărbat în vârstă de 53 de ani din judeţul Timiş. Acesta a pătruns prin efracţie în interior cu intenţia de a sustrage bunuri. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

La 13 ani, protagonista a două furturi

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din Suciu de Sus, a fost identificată o minoră suspectă de comiterea a două furturi. Aceasta, în vârstă de 13 ani, în cursul lunii aprilie a.c. a sustras bani dintr-un portmoneu din magazinul unei societăţi comerciale din satul Larga. De asemenea, în 6 august a.c. a comis un alt furt din portmoneu, de această dată din locuinţa unei femei din comuna Suciu de Sus. Valoarea prejudiciului total cauzat este de 1060 lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a minorei.

A condus un autoturism deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce

Azi noapte, la ora 00.05, un tânăr de 23 de ani din Sat Şugatag a condus un autoturism pe DN 18, localitatea Giuleşti. Ajuns la semaforul electric montat în dreptul bisericii din localitate, unde pe un sens de circulaţie se efectuează lucrări de întreţinere a drumului, şi-a continuat deplasarea fără să respecte semnificaţia culorii roşii a semaforului. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În consecinţă, pe numele său poliţiştii au întocmit dosar penal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și