Agentul de poliţie Bella Violeta, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, s-a clasat pe locul I la faza zonală de tenis de masă desfăşurată în perioada 25.02 – 26.02.2016 la Cluj Napoca.

Poliţista maramureşeancă se dovedeşte a fi o performeră la mai multe sporturi. Ea s-a remarcat şi la finala Campionatului de Unifight al M.A.I. organizată în anul 2014 la Bacău, când după ce a parcurs o pistă cu obstacole în lungime totală de 60 m, urmată apoi de luptă liberă în ring folosind tehnici şi procedee de lovire, proiectare şi luptă la sol, a obţinut medalia de aur la stilul full, locul III la stilul light şi medalia de bronz la categoria sub 60 kg.

În acelaşi an a reuşit performanţa de a obţine locul II şi medalia de argint la categoria -60 kg la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş îi urează poliţistei succes la competiţia care se va desfăşura la Bistriţa, unde va concura cu reprezentantele din judeţele Argeş, Botoşani şi Vrancea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și