Ramona a reuşit să cucerească juriul format din Maureen Dor, Carlos Vaquera şi Paul Ambach, graţie interpretării melodiei "Rolling in the Deep" a cântăreţei britanice Adèle.

"Muzica este viaţa mea, pentru mine reprezintă totul", spune Ramona pe site-ul competiţiei. Ea este caracterizată ca fiind o persoană care nu renunţă niciodată la visele sale şi vrea să arate publicului că totul este posibil.

Ramona are 14 ani, cântă încă din copilărie şi a dorit să îşi etaleze pasiunea la "Belgium`s Got Talent". Juriul a fost cucerit de modul în care Ramona a cântat piesa "Rolling in the Deep", o piesă foarte greu de interpretat, potrivit rtl.be.

În momentul în care a fost făcut anunţul selectării sale în finală, Ramona a izbucnit în lacrimi.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat pentru mine, dar şi publicului. Sprijinul lor a fost incredibil", a declarat Ramona, fiind citată de rtl.be.

În ceea ce priveşte prestaţia sa, Ramona a spus că nu este pe deplin satisfăcută de modul în care s-a prezentat pe scenă. "Sunt destul de mulţumită de prestaţia mea, mai ales că nu sunt o persoană care are mare încredere în ea", a spus aceasta.

Ramona, originară din Paşcani, cântă de la vârsta de 3 ani. Talentul său a fost descoperit pe când avea 4 ani, de mama sa. Ulterior, ea s-a înscris la un curs de canto. A participat la mai multe competiţii muzicale în România şi a reuşit să câştige două premii la concursuri de interpretare a capella. După ce s-a mutat în Belgia, Ramona a participat la concursul "Disney Channel Talent", unde a reuşit să ajungă până în semifinală.

La semifinala de la "Belgium`s Got Talent", Ramona a fost însoţită de mama sa şi de sora ei mai mică.

Întrebată ce pregăteşte pentru finala "Belgium`s Got Talent", Ramona a spus că va interpreta un cântec al unei artiste pe care o apreciază foarte mult. Ea nu a vrut însă să dezvăluiască despre ce melodie este vorba.


Preluare: MediaFax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și