Ofertele depuse la procedura electronica de achizitii publice pentru atribuirea lucrarilor la drumul judetean Baia Sprie-Barsana au fost deschise astazi, 25 iunie, de comisia de evaluare numita la nivelul CJ Maramures. Sefii administratiei maramuresene n-au dorit sa faca prea multe comentarii despre firmele care s-au prezentat la licitatie, aratand doar ca isi doresc ca de data aceasta sa existe un castigator.

„Astazi, la ora 12.00, s-a procedat la deschiderea ofertelor. Din ce m-au informat colegii mei, pana acum au fost depuse patru oferte. Imi doresc din tot sufletul ca, urmare a procedurii de evaluare, sa avem un castigator care sa fie in stare sa execute acest drum al suspinelor pentru judetul Maramures”, a afirmat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu.

Conducerea CJ a mai aratat ca din cele patru firme „unele au mai fost la licitatie”, iar altele sunt „nou venite”. Nu e exclusa nici varianta ca societatea Selina sa se fi prezentat din nou cu o oferta. Totodata, e luata in calcul si posibilitatea ca aceasta firma sa fie declarata castigatoare.

„Nu este vorba pe cine iau eu, pentru ca, indiferent ce cred eu, daca un participant indeplineste conditiile de participare, are oferta tehnica buna, are oferta economica-financiara, ca imi place, ca nu-mi place, acel participant la procedura are egale sanse cu oricare altul. Nu pot face eu asemenea excluderi sau aprecieri asupra competentei vreunui participant. Tot ce putem evalua astazi e documentatia depusa. Daca acea documentatie e in concordanta cu fisa de date achizitie, caietul de sarcini, nu ne ramane altceva de facut decat sa o luam ca atare”, a mentionat Zamfir Ciceu.

Citeste articolul intreg pe eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și