Aplicaţia este gratuită şi oferă utilizatorilor informaţii rapide cu privire la cele mai apropiate staţii de distribuţie carburant OMV, ce pot fi reprezentate inclusiv prin tehnologia bazată pe "realitate augmentată".

Noua aplicaţie are acoperire în România, Austria, Germania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Serbia, Bulgaria şi Slovenia, fiind disponibilă atât în engleză, cât şi în fiecare dintre limbile locale. În unele ţări, cum sunt Austria, Germania şi România, utilizatorii pot vedea şi cele mai recente preţuri pentru carburanţi afişate de fiecare staţie.

OMV Station Finder poate fi descărcată de pe Google Play pentru telefoanele cu sistem de operare Android şi de pe iTunes Store pentru telefoanele iPhone şi tabletele iPad. Aplicaţia localizează cea mai apropiată staţie OMV, precum şi distanţa de la locaţia actuală, prin GPS sau prin introducerea manuală a adresei. De asemenea, aplicaţia va calcula cel mai rapid traseu până la staţia respectivă. O funcţie suplimentară le permite utilizatorilor să vizualizeze staţiile OMV folosind tehnologia bazată pe "realitate augmentată", ceea ce oferă indicaţii mult mai precise de orientare. Această funcţie foloseşte camera foto integrată a telefonului pentru a afişa pe ecran imaginile din vecinătate, fiind suplimentată cu informaţii digitale în timp real.

Cele mai apropiate staţii de distribuţie pot fi vizualizate fie sub forma unei liste, fie pe o hartă, iar utilizatorii pot specifica numărul maxim de opţiuni. Prin selectarea sistemului de vizualizare detaliată, utilizatorii au acces la o gama variată de informaţii cu privire la programul de funcţionare, date de contact, opţiuni de plată, serviciile de spălătorie auto sau de alimentare, precum şi alte servicii suplimentare oferite de OMV, cum ar fi VIVA, serviciul de livrare flori sau plata utilităţilor şi a ratelor prin Westaco Express


Preluare: AGERPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și