INGREDIENTE

15 oua,
1 conserva ciuperci sau ciuperci proaspete
100 gr sunca presata,0,5l ulei,
sare,piper,
1 lingura mustar,
zeama de lamaie,
1 galbenus de ou crud,
2 linguri de smantana,
2 linguri de iaurt,
putin lapte

MOD DE PREPARARE

Fierbem ouale in apa 15 minute,din momentul cand incepe apa sa fiarba.Aruncam apa si le lasam sa se raceasca bine(sau le punem in apa foarte rece sa se raceasca mai repede).Le curatam de coaja si le taiem in doua,le scoatem galbenusurile.

Din galbenusul crud si doua galbenusuri fierte facem o maioneza,cu sarea si piperul,mustarul si uleiul.La sfarsit adaugam smantana si iaurtul si subtiem cu putin lapte,punem si putina lamaie dupa gust.Lasam o parte din maioneza pentru ornat si restul o folosim pentru umplutura.

Ciupercile si sunca presata le punem in robotul de bucatarie si le taiem marunt,apoi le punem in maioneza pentru umplutura.Cu o lingurita umplem jumatatile de ou,apoi ornam cu maioneza ramasa,dupa gust.Dam la frigider cateva ore.


Preluare: bucataras.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și