Presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, a declarat ca organizatia pe care o conduce si-a propus un scor de 25% pe judet la alegerile europarlamentare din 25 mai a.c.

Liberalii maramureseni o vor sustine, in primul rand, pe Norica Nicolai, care a si promis ca va deschis un birou de europarlamentar in judet.

“Ne-am propus un scor de 25% pe judetul Maramures si chiar cred ca il vom atinge. Vom sustine candidatul cel mai aproape de Maramures si care, din discutiile pe care le-am avut, a si promis deschiderea unui birou de europarlamentar in Maramures, primul de acest fel. Este vorba despre Norica Nicolai.

Intr-un sondaj facut in randul membrilor partidului inainte de a o asuma ca si candidat al judetului a fost cel mai bine clasat candidat al nostru, de aceea ne-am si indreptat spre ea”, a spus Ovidiu Nemes.

Liderul PNL a mai precizat ca pe 24 aprilie va avea loc in Baia Mare lansarea candidatilor in prezenta lui Crin Antonescu.

“Vor veni atat candidatii, cat si lideri de la centru. Prima actiune va fi pe 24 aprilie, cand va avea o lansare a candidatilor in Baia Mare si la care vor participa si presedintele partidului”, a adaugat Nemes.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și