Până aici nimic deosebit ca să spunem așa. Doar că sursele noastre spun că retrogradarea șefului OS Poieni nu este nimic altceva decât un ”șut în fund”. Astfel, acesta ar fi fost adus la Direcția Silvică Maramureș și i s-ar fi repartizat în loc ”călduț” în care nu are nimic altceva de făcut decât să plimbe niște hârțogării dintr-un birou în altul. Dacă aceste informații sunt reale, atunci putem spune fără să greșim cu absolut nimic: halal sancțiune. Vorba unora: o mână spală pe alta.

Dar să revenim la subiectul de astăzi. Tot noi vă prezentam documente explozive obținute de redacția noastră referitoare la organizarea unui concurs ce viza ocuparea unui post de inginer la OS Poieni. Halucinant a fost faptul că pădurarul ”făcut” inginer a fost prins în anul 2016 cu o lipsă de 230 mc din pădurea pe care o păzea. Pădurarul a fost trimis în fața consiliului de disciplină al Direcției Silvice Maramureș, care a decis că angajatul OS Poieni este vinovat de furtul lemnelor, cerând desfacerea contractului de muncă. Totuși, cei de la DS Maramureș l-au acceptat la concurs. Doar că un alt aspirant a contestat concursul iar cei de la DS Maramureș au refăcut concursul (programat pentru 14 aprilie 2021), modificând condițiile de participare. Coincidență mare, am spune noi.

Ei bine, sursele noastre spun că în aceste zile s-a primit o dispoziție de la RNP Romsilva prin care s-a decis schimbarea șefului de pază de la OS Poieni.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și