Ultima seara a ținut spectatorii în picioare câteva ore bune după răsărit. Luni dimineață, la ora 8:00, DJ-ul Armin van Buuren încă mixa pe scena festivalului, pe care urcase la ora 2:00, transmite corespondentul Digi24.

La ora 9:10 DJ-ul și-a luat la revedere de la fani, cărora le-a mulțumit și le-a promis că revine la anul, dezvăluind că va fi ceva cu totul special, pentru că se împlinesc cinci ani de UNTOLD. DJ-ul și-a încheiat recitatul, din care a transmis două ore live pe contul personal de Facebook, cu un cântec compus de el, pe care l-a dedicat clujenilor. Apoi a coborât în mijlocul mulțimii dând mâna cu fanii și acordând autografe.

Și anul trecut DJ-ul olandez a mixat timp de cinci ore, până la răsărit, pe scena UNTOLD.

Zeci de mii de oameni au venit la Cluj-Napoca în ultimele patru zile, pentru a se distra la UNTOLD, în condițiile în care au urcat pe scenă cele mai mari nume din industria în domeniu.

Pe de altă parte, 1200 de pompieri, polițiști, jandarmi și medici au fost prezenți la festival, iar în perimetrul în care s-a desfășurat evenimentul a fost amplasat un spital de campanie SMURD și șase puncte de prim-ajutor. În primele trei zile ale festivalului, 1.115 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 29 de persoane au fost transportate la spital.

În prima seară, un echipament de pe scena principală s-a aprins, chiar în timpul concertului, în fața zecilor de mii de petrecăreți. Flacăra a fost stinsă în mai puțin de un minut, după ce un pompier intervenit.

Cel mai mare festival de muzică electronica din România are și un impact economic major pentru oraș. Anul trecut, spre exemplu, festivalul a generat cheltuieli ale participanților de aproximativ 65 milioane lei, iar cazarea în oraș alte peste 20 milioane.


Preluare: Digi 24

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și