La data de 16 iunie a.c., poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – B.C.C.O. Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T.–Biroul Teritorial Maramureş, cu sprijinul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, au prins în flagrant, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, doi bărbaţi care încercau să introducă în ţară, cu un autoturism, 95 de grame de canabis.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii şi procurorii au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, din Baia Mare, membri ai aceleiaşi grupări infracţionale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 350 de grame de haşiş şi 30 de grame de cannabis, precum şi alte bunuri şi înscrisuri. Bărbatul la domiciliul căruia a fost găsită cea mai mare cantitate de droguri (300 de grame de haşiş şi 30 de grame de cannabis) a fost reţinut de poliţişti.

Cei doi bărbaţi prinşi în flagrant au fost, de asemenea, reţinuţi pentru 24 de ore şi toţi trei vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic de droguri de risc.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și