Eleva Alamași Ana Denia a participat la Cupa de Tenis „Tavi Ghirasin” în Baia Mare, competiție derulată în perioada 21-22 august a.c., obținând locul I la grupa de vârstă 10 ani. La competiție au participat peste 50 de competitori. Ana Denia a fost premiată cu medalie, cupă și diplome. Aceasta este elevă în clasa a III-a la Școala gimnazială „Geroge Coșbuc” din Sighet, având rezultate deosebite nu doar în tenis ci și la învățătură.

Eleva Codrea Nicola Oana a participat la competiția de tenis pentru juniori „Kinder Joy” derulată la jumătatea lunii august la Bistrița, unde a obținut la categoria de vârstă 12 ani locul II. Nicola Oana a fost premiată cu cupă și diplome pentru rezultatele obținute. Și aceasta este elevă tot la Școala gimnazială „Geroge Coșbuc” din Sighet, în clasa a IV-a, remarcându-se nu doar în tenis ci și la învățătură.

Dl. Csillik Zoltan a declarat pentru Sighet 247 că ambele fete iau foarte în serios antrenamentele de tenis și depun o muncă intensă, fiind dedicate acestui sport. Baza sportivă pentru antrenarea fetelor este asigurată în mod gratuit de către dl. prof. Mihaljek Eugen, un alt împătimit al tenisului. „Doar prin muncă continuă, seriozitate și dedicare se pot obține rezultate deosebite în sport” a mai declarat dl. prof. Csillik Zoltan. Acesta și-ar dori mai multă implicare din partea Primăriei Sighet în a amenaja baza sportivă de tenis existentă pe terenul fostei băi comunale. Deși au existat în urmă cu trei ani proiecte pentru amenajarea unor vestiare, birou, locuri de parcare, din păcate proiectul a rămas doar pe hârtie.

Felicitări fetelor pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și