În urma activităților desfăşurate poliţiştii au prins în flagrant 8 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni. Față de 2 persoane din acestea s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea au fost întocmite dosare penale în cazul celor 139 de infracţiuni sesizate în perioada menţionată, cele mai multe contra patrimoniului, fiind continuate cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 16 infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate săptămâna trecută au fost reținute 96 de permise de conducere și au fost retrase 33 de certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii rutieri au intervenit în această perioadă la trei accidente de circulaţie grave produse pe raza judeţului, soldate cu doi morți și un rănit grav.

Cele 1.182 de sancţiuni contravenţionale aplicate în cursul săptămânii trecute pentru neregulile constatate, au avut o valoare totală de peste 530.000 de lei.

Acţiunile poliţiştilor maramureşeni pentru siguranţa cetăţenilor continuă. Recomandăm şoferilor să fie precauţi, să nu depăşească viteza legală, să nu efectueze depăşiri riscante şi să nu consume alcool înainte de a urca la volan! Iar cei care nu deţin permis de conducere să nu conducă pe drumurile publice!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și