Selecţionerul a început cu unul dintre cei mai vehemenţi contestatari, Corneliu Vadim Tudor. Agenţia Amos News anunţă că Piţi l-a dat în judecată pe fostul lider al partidului PRM, căruia îi cere daune morale de 1 milion de euro!

Motivul procesului ar fi campania de denigrare dusă de de ziarul Tricolorul, condus de Vadim, dar şi declaraţiile suburbane făcute de acesta la TV.

Cîteva atacuri ale lui Vadim:

*** "Eşti o ruşine, Piţurcă! Nu eşti bărbat! Nu se poate să faci aşa ceva. Ai făcut un copil. Ţi-a plăcut, v-aţi iubit. Tu nu te gîndeşti că acest copil va trăi într-o junglă. El joacă barbut pe sume enorme şi poate copilul nu are de o portocală. E cel mai urît exemplu pe care l-a dat un sportiv român pînă acum”.

*** Atac suburban şi rasist în Tricolorul: "Am obosit de cînd tot scriu despre acest Piţurcă. Urît ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns (şi încă se menţine) în prim-planul vieţii unei societăţi. Cît de nenorocit poţi să fii ca să-ţi petreci adolescenţa şi tinereţea scuipînd în palmă şi „bărbierind“ două pătrăţele de os, implorîndu-l pe diavol să-ţi dea ceva mai mult noroc decît un alt parlagiu?"

"În timp ce eu citeam Balzac şi Goethe, aschimodia din sălaşele ţigăneşti ale Olteniei zguduia zarurile cu o palmă...".


Preluare: gsp.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și