“Cel mai rau lucru in politica si cel mai periculos pentru tineri este cand se cred perfecti. Vedem unul la Palatul Victoria care se crede perfect. Nu-i urmati exemplul”, le-a transmis Alina Gorghiu tinerilor liberali.

Ea a reafirmat ca, in contextul in care premierul Victor Ponta este inculpat, PNL ii cere demisia si a aratat ca liberalii au adunat 1.200.000 de semnaturi in acest sens.

“Singurul lucru pe care PNL poate sa-l faca este sa-i ceara demisia. Avem acele 1.200.000 de semnaturi adunate”, a spus Alina Gorghiu, la Scoala de vara a TNL.

In plus, copresedintele PNL a aratat ca va ignora “orice fel de derapaj de limbaj si orice fel de tentativa de victimizare a premierului” de fiecare data cand o va ataca.

“Domnia sa are un statut atunci cand vine vorba de justitie. Este inculpat, acuzat de spalare de bani, fals in inscrisuri, caruia i s-a pus sechestru. Ca atare, atacul la persoana nu va sterge aceasta imagine”, a mai spus Gorghiu, punctand ca liderii europeni se uita la Victor Ponta ca la un inculpat.

Ea a comparat PSD cu o “masina uzata care nici piese de schimb nu mai are” si a sustinut ca partidul nu mai este capabil sa se reformeze si nu mai are oameni.

In acelasi timp, copresedintele PNL le-a cerut tinerilor liberali mobilizare pentru viitoarea campanie electorala, subliniind ca la viitoarele alegeri trebui sa participe “oameni proaspeti, care nu s-au compromis”.

“Mi-ar placea sa vad ca la locale un consiliul judetean va fi condus de o femeie”, a adaugat Alina Gorghiu.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și