Din primele informatii se pare ca doua TAF-uri si doua vagoane in care dormeau muncitorii unei exploatari forestiere din zona muntelui “Copilas” ar fi fost incendiate in mod intentionat de persoane necunoscute.

Proprietarul exploatarii Vasile O. zis Petreasca ar fi fost cel care a anuntat autoritatile la 112 despre incident dupa ce astazi ar fi ajuns in zona iar utilajele si vagoanele erau facute scrum. Se pare ca focul ar fi fost pus intentionat in cursul noptii de sambata spre duminica cand muncitorii erau liberi.

Acum la fata locului sunt echipe de politie si criminalisti. Se asteapta si sosirea pompierilor pentru a putea incepe o investigatie in acest sens si a afla urme si probe care sa ii conduca pe anchetatori la faptuitori.

Cert este faptul ca anchetatorii banuiesc ca ar fi vorba despre o razbunare a unor persoane care ii poarta dusmanie celui care exploateaza sau se merge si pe varianta ca este posibil ca totul sa fie un semnal de alarma tras de contrabandistii rusi dupa ce una din rudele proprietarului ar fi fost prins de politistii de frontiera facand trafic cu tigari de provenienta ucraineana. Insa pana in acest moment toate acestea sunt simple ipoteza de lucru ale autoritatilor.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și