Ponta a comentat astfel o declarație a președintelui PNL făcută vineri la Alexandria conform căreia liberalii pot atinge și singuri obiectivul alegerii sale ca președinte al României, adăugând că, a discuta despre susținerea sa în acest obiectiv de către PSD, reprezintă, de fapt, a discuta dacă "PSD are sau nu cuvânt".

"Poți să contești acest lucru? (n.r. o candidatură separată a PNL) Toți colegii mei care au intervenit au răspuns la declarațiile d-lui președinte Antonescu. Și, după cum știți foarte bine, nu am vorbit și nu voi vorbi niciodată în public ceva rău despre dl. Antonescu, fără să ascund faptul că mă deranjează că domnia sa stă la putere, dar se comportă ca și când ar fi în opoziție. Dar cred că lucrul ăsta nu l-a mai făcut în ultima perioadă. Apreciez această reschimbare de atitudine și sper să fie constantă", a declarat premierul la Palatul Parlamentului, la finalul Ligii aleșilor locali.

Întrebat cum comentează afirmațiile primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, potrivit cărora PSD ar trebui să-și pună amprenta pe câștigarea prezidențialelor, Victor Ponta consideră că acestea au fost "un răspuns" la declarația lui Crin Antonescu despre o candidatură individuală a PNL.

"Și atunci, dacă așa va fi, sigur că trebuie să candidăm și noi. De altfel, se va întâmpla acest lucru la alegerile europarlamentare. Și nu cred că nu-i nicio supărare că vom candida separat", a completat președintele PSD.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Alexandria, că liberalii pot atinge și singuri obiectivul alegerii sale ca președinte al țării.

"Sunt lucruri mai mari de făcut și mai grele, pentru alea e nevoie de toți. Asta cu Antonescu președinte, sper să nu fie nevoie, dar putem să o facem și singuri", a declarat Antonescu în prezența delegaților reuniți de la Teleorman pentru alegerea președintelui de filială.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și