Lista invitaţilor a fost elaborată pe baza celei de la precedenta aniversare a Victoriei. Pe listă se află, bineînţeles, şi preşedintele american, care s-ar putea să se întâlnească însă cu duşmanul lui, nimeni altul decât liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

"Am invitat toate ţările din coaliţia anti-hitleristă, aliaţii noştri, dar şi cei mai importanţi şi influenţi parteneri, printre aceştia fiind ţările din BRICS` (grupul constituit din Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud), a declarat Iuri Uşakov, un consilier al Kremlinului. Uşakov a confirmat că pe lista invitaţilor se regăseşte şi liderul nord-coreean, Kim Jong-Un.

Rusia sărbătoreşte în fiecare an la 9 mai victoria împotriva Germaniei naziste, de fiecare dată organizând în Piaţa Roşie din Moscova o paradă în care îşi etalează forţa militară. Evident că, după această informaţie, mulţi ar începe să se gândească cum s-ar desfăşura o întâlnire bilaterală Obama - Kim Jong-Un... sau una trilaterală Obama - Kim Jong-Un - Vladimir Putin.


Preluare: RomaniaTV.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și