Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochitoiu a declarat că senatorul PPDD Tudor Barbu i-a transmis că vrea să părăsească partidul, iar după discuția cu acesta au covenit ca Barbu să se mai gândească asupra acestei decizii.

"Mi-a spus astăzi că ar vrea să plece din partid și l-am întrebat și l-am rugat dacă mai putem face ceva să nu se întample lucrul acesta. A zis că se mai gândește, eu sper totuși să nu se întâmple lucrul acesta", a declarat Vochitoiu, precizând că urmează discuții luni în grupul parlamentar, la care va lua parte și Dan Diaconescu.

El a mai susținut că Tudor Barbu, alături de Dan Diaconescu, este cel care a "inventat" partidul și l-a făcut să devină un partid parlamentar.

"Dan Diaconescu stiu că i-a spus cu lacrimi în ochi lui Tudor Barbu: Tudore, ce pot sa fac eu pentru tine să rămâi alături de mine pentru ca noi am luptat umar la umar împotriva USL și a ceea ce se întamplă azi în România? Nu a primit un răspuns, cred că trebuie să avem răbdare", a mai declarat liderul senatorilor PPDD.

Vochitoiu a afirmat că nu exclude ideea ca acesta să părăsească partidul, mentionând caĂ, dacă vor mai fi unul sau doua cazuri de parlamentari PPDD care să părăsească formațiunea, nu e vorba de o "miscare de masa".

La intrarea în sala de plen, Tudor Barbu a evitat să facă declarații despre părăsirea PPDD.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și