Tipul retetei: prajitura
Numarul de portii: 8
Timpul de preparare: 20 Minut(e)
Timpul de gatire: 30 Minut(e)
Dificultate: Usor

Ingrediente:

300 gr.cirese
200 gr.faina
200 gr.zahar
100 gr.unt
100 gr.smantana
4 oua
1/2 praf de copt
coarja de la o lamaie

Preparare:

Prepararea acestei prajituri incepe cu amestecarea untului la temperatura camerei si cu jumatatea din cantitatea de zahar, pana ce obtineti o compozitie spumoasa.Se adauga smantana si galbenusurile de ou, unul cate unul, faina,praful de copt si coaja de lamaie.Separat se bat albusurile spuma cu restul de zahar.Se unesc cele doua compozitii,amestecandu-le delicat intr-o singura directie de sus in jos.
Se incinge cuptorul la 180 grade.

Intr-o tava in prealabil unsa cu unt si tapetata cu faina sa toarna jumatate din compozitie peste care se adauga jumatate din cantitatea de cirese.Se repeta procedura, se toarna si restul din compozitia ramasa si restul de cirese.
Se tine la cuptor timp de 30 min cca.

Pofta buna!


Preluare: www.petitchef.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și