„Dacă în Siria nu am fi fost siguri de victorie, nu am fi avut capacitatea de a rezista şi nu am fi putut continua lupta după mai mult de doi ani de agresiune”, a afirmat preşedintele sirian în acest mesaj publicat de agenţia oficială de ştiri Sana.

Afirmaţiile sale intervin după preluarea controlului luni de către armată asupra Khaldiye, cartier cheie din Homs, al treilea oraş ca mărime din Siria şi simbolul revoltei împotriva regimului de la Damasc, şi la aproape două luni de la victoria asupra rebelilor la Qousseir, bastion rebel cucerit după un an de rezistenţă.

„Credinţa mea în voi este mare şi am încredere în capacitatea voastră (...) că veţi duce la bun sfârşit misiunea naţională”, afirmat Assad adresându-se soldaţilor, cu ocazia marcării a 68 de ani de la crearea armatei în Siria.

„Aţi dat dovadă de un curaj extraordinar în lupta împotriva terorismului şi aţi impresionat lumea cu rezistenţa voastră (...) în unul dintre cele mai aprige şi brutale războaie din istoria modernă”, a mai spus preşedintele sirian.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și