"A fost o decizie comună. Căsătoria noastră s-a terminat. Practic nu ne mai vedem. Fiecare dintre noi îşi are propria viaţă", a declarat Putin.

Ei sunt căsătoriţi din anul 1983 şi au împreună două fete, Ekaterina şi Maria. Cei doi şi-au anunţat divorţul după ce au asistat împreună la un spectacol de balet. Întrebat despre zvonurile care circulă de mult timp potrivit cărora nu mai trăiesc împreună, liderul de la Kremlin a răspuns: "Este adevărat".

La rândul ei, Ludmila a spus că este vorba despre un "divorţ civilizat". "Vom fi mereu foarte apropiaţi. Îi sunt recunoscătoare lui Vladimir Vladimirovici pentru că mă sprijină", a afirmat ea. Prima doamnă a Rusiei a fost văzută rareori în public în îndelungata perioada de când soţul ei conduce această ţară. "Nu-mi place publicitatea şi să zbor este dificil pentru mine", a explicat Ludmila, care în tinereţe a fost stewardesă. Ultima dată când au apărut împreună a fost pe data de 7 mai 2012, la inaugurarea celui de-al treilea mandat al lui Putin la Kremlin.

Deocamdată nu este clar dacă divorţul a fost formalizat din punct de vedere legal. Întrebat de agenţia Reuters, purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov a răspuns că nu ştie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și