Cu toate acestea, cei peste 20.000 de spectatori care sunt așteptați să asiste la fiecare dintre cele trei spectacole din week-endul 25 -27 septembrie vor vedea doar partea frumoasă, pentru că organizatorii, o firmă de specialitate din Baia Mare are ceva mai multă bătaie de cap.

Festivalul Castanelor 2015. O parte dintre vedete au ridicat pretenții demne de renumele lor, fie că este vorba de securitate, cazare sau chiar aparițiile media.

„Nu pot să spun că au avut pretenții deosebite, ne-au cerut cazare la hotel de 5 stele sau securitate permanentă, meniu vegetarian sau o anumită marcă de băutură. Nu s-au solicitat ca în backstage să fie apă, bere și sandvișuri”, a declarat Doru Dăncuș, administratorul firmei organizatoare a Festivalului Castanelor 2015.

Potrivit lui Dăncuș, CC Catch a cerut să-i fie asigurată paza în permanență de doi bodyguarzi și a specificat în mod special că preferă ca aceștia să fie de sex masculin.

Nici la cazare, unii dintre artiști nu au făcut niciun fel de concesie.

”Tinie Tempah care vine cu o echipă de 18 oameni a cerut să fie cazat la un hotel de 5 stele astfel că am decis să rămână la Cluj și să fie aduși de acolo cu mașina pentru că este un drum de două ore. Tot acolo, la unul dintre cele mai exclusiviste locuri de cazare s-au făcut rezervări și pentru Culture Beat. La Culture Beat este mai dificil pentru că tyrebuie să ajungă rapid înapoi în Germania pentru o înregistrare”, a punctat Dăncuș.

Prin contract, televiziunile nu vor avea voie să filmeze recitalurile unora dintre artiști, doar limitat, la câteva minute, la debutul showului, conform VoceaTransilvaniei.ro.


Preluare: voceatransilvaniei.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și