“Decizia Biroului Permanent National a fost de a dinamiza organizatia Maramures si a pune la masa dialogului toate fortele liberale din acest judet. Gandurile noastre sunt de a scoate un rezultat cat mai bun la europarlamentare, la nivelul judetului”, a spus Ovidiu Nemes.

Cristian Niculescu Tagarlas a tinut, printre altele, sa critice lipsa de transparenta a vechii conduceri.

“Imi cer scuze pentru pierderea relatiei extrem de bune pe care PNL Maramures a avut-o cu presa. In ultimul timp s-a constatat o lipsa de transparenta si o lipsa de comunicare, dar aceasta situatie a fost remediata.

Este evident ca PNL, in acest moment, nu poate decat sa transmita un mesaj de regrupare a tuturor fortelor, in special pe Baia Mare, unde am avut mici, dar consistente disfunctii. Trebuie sa ne revenim pe toate palierele de conducere administrative si politice”, a precizat Tagarlas.

La randul sau, deputatul Mircea Dolha a declarat ca “PNL este mai viu ca oricand, este pregatit sa intre intr-o structura de organizare prealabila campaniei pentru alegerile europarlamentare. PNL Maramures este indeosebi interesat de maramureseni, ca ei sa simta ca acest partid poate sa imprime la nivel de judet mai multe politici care sa duca la mai mult bine”.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și