Cetatenii orasului Borsa au aflat, cu consternare, ca un personaj politic a fost numit, prin decizie de la Bucuresti, in functia de director al Spitalului de recuperare Borsa.

Un grup de initiativa a initiat un amplu protest in cursul zilei de ieri, 15 August, pe locatia noului helioport, amenajat de Primarie, care va deservi centrul SMURD Borsa.

In cursul acestui miting, cetatenii au solicitat prezenta mea, solicitare careia i-am dat curs.

La acest miting au fost prezenti si au luat cuvantul si membrii Sindicatului din Spitalul Borsa, acestia declarandu-se la randul lor socati de aceasta veste si de perspectiva ca fostul primar, care a lasat in urma sa datorii de 50 miliarde lei, dar si un oras in paragina, sa le devina director.

Totodata a fost intocmit un Memoriu, care va fi transmis Guvernului si Presedintiei Romaniei, precum si Comisiei Europene, imediat ce vor fi stranse semnaturile tuturor cetatenilor orasului Borsa, care sunt revoltati de aceasta decizie politica, total nefavorabila orasului nostru.

In semn de solidaritate cu cetatenii orasului, am decis ca Primaria Borsa sa fie INCHISA pe durata NEDETERMINATA, pana la revocarea deciziei de numire in functia de director al Spitalului a oricarui personaj politic. Pentru urgente, cetatenii orasului au posibilitatea de a suna la un numar de telefon, afisat pe panoul amplasat in fata primariei.

Toader MIHALI,
Primarul orasului BORSA

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și