Conform hotărârii mai sus menționate, persoanele fizice și juridice au obligația de a amenaja și întreține în condiții corespunzătoare spațiile verzi, aleile, căile de acces, curțile, terenurile virane, clădirile, construcțiile anexe, podețele de la intrările în curți și împrejurimile; să curețe
rigolele și să măture zilnic spațiile și căile de acces din fața imobilelor pe care le dețin. Constituie contravenție în domeniul gospodăririi și întreținerii curățeniei municipiului fapta de încălcare de către deținătorii cu orice titlu de bunuri immobile, persoane fizice și juridice a obligațiilor enumerate în Hotărâre.

De asemenea, vă reamintim faptul că, împrejmuirea improvizată a unor suprafețe de teren ce aparțin domeniului public sau privat al municipiului, constituie contravenție și poate fi sancționată cu amendă de la 700 de lei, la 1500 de lei.

Scopul acestei informări este de a conștientiza populația municipiului Sighetu Marmației că, pentru îmbunătăţirea aspectului edilitar al orașului nostru şi în vederea asigurării unui mediu civilizat, este necesar să ne implicăm cu toții, atât autorităte a administraţiei publice locale, cât şi locuitori ai acestei urbe, ca beneficiari direcți ai acestor spații.

Vom reuși să ridicăm standardul de curățenie și aspect urbanistic corespunzător unui oraș european civilizat Sighetului, doar acordând o atenție sporită în îngrijirea și menținerea bunurilor și a spațiilor ce ne aparțin și a celor care ne înconjoară.

Primar,
Vasile Moldovan

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și