„Este vorba despre Târgu Lăpuș, Bocicoiu Mare și Moisei, care au fost excluse. De aici încolo vom comunica acest lucru autorității de management, doamnei ministru al mediului, și primului-ministru. Decizia guvernamentală va trebui să modifice ceea ce există deja. Să ne spună clar – excepție Târgu Lăpuș, unde facem gestiune directă. Există și cale de întoarcere, dacă primăriile își adoptă acele HCL-uri”, a menționat Zamfir Ciceu. De cealaltă parte, primarul din Moisei, Toader Ștețco, a declarat că nu are cunoștință ca localitatea să fi fost exclusă din proiect:

„Nu ne-o exclus nimeni. Eu știu doar că Târgu Lăpuș a fost exclus. Eu aș vrea să ne excludă, să văd cum or face cu acea stație de transfer. Acea Hotărâre de Consiliu Local noi nu am mai modificat-o. Eu nu li-s dator cu nimic. Dacă nu țin cont de ce hotărăște Consiliul Local, atunci de ce ne mai cer părerea?”.

„Ca principiu, noi suntem excluși, dar în realitate nu. Eu nu vreau să fiu exclus din proiect, vreau să contribui la dezvoltarea acestui proiect. Mă deranjează că utilajele mele au fost prinse în plan, fără ca ele să fie ale Consiliului Județean. Întrebați-i a cui sunt utilajele din caietul de sarcini?”, a precizat și Mitru Leșe, primarul din Târgu Lăpuș.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și