Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, cazul a fost anunţat vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00, de către unul dintre profesorii Colegiului Tehnic "Gheorghe Balş".

"Poliţiştii din Adjud au fost anunţaţi că profesorul, în vârstă de 36 ani, s-a spânzurat în incinta sălii de sport a liceului. Cadavrul va fi dus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru necropsie, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Vrancea.

Cadavrul profesorului Gabriel Ilie a fost descoperit de către un alt profesor care a mers la sala de sport împreună cu mai mulţi elevi de clasa a XI-a.

Profesorul nu mai fusese văzut de la jumătatea săptămânii, iar joi mama acestuia anunţase Poliţia despre dispariţia bărbatului. Acesta avea trei copii pe care îi creştea singur, cu ajutorul mamei sale, şi avea probleme financiare.

"Am înţeles că avea ceva probleme familiale, financiare, şi a găsit ca singură soluţie sinuciderea. Colegul care l-a găsit este în stare de şoc", a declarat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, Vasilica Zaharia.

La rândul său, Valentin Mitrofan, directorul Colegiului "Gheorghe Balş", a spus că este analizată posibilitatea ca elevii care l-au descoprit spânzurat pe profesor să fie consiliaţi de un psiholog.


Preluare: MediaFax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și